Regisztrált: 2007 jún 14 cs, 21:50
Lakóhely: Pécs
Üzenetek: 100012
ezt a menüpontot MOST vettem észre (igen, hajnalban, még lefekvés előtt)...na szóval lenne pár ötletem, le is írok párat, remélem, evvel tudok segíteni:
- szerintem az oldal lehetne tömörebb, kb 14 képernyőnyi függőlegesen az oldal mérete, szerintem elég sok... - lehetne pl. hogy az utolsó 3-5 hír lenne csak látható, a többi pedig az archívumban "porosodna" - a cbox-hoz eléggé le kell görgetnem, szerintem az lehetne feljebb is - szvsz az LPSite bal margóján elég sok a "felesleges" információ (gold szisztem, szülinap, top10), ...én inkább ezeket egy új menüpontba raknám, pl. "userinfo" - a hírek lehetnének mikeshinoda.com ill. linkinpark.com forrásúak, persze fordítás jelleggel...de ha 1 magyar oldal már megelőzött (LPH), akkor átírni a mondatokat, hogy max csak tartalmi egyezés legyen - esetleg kevesebb menüpont...klip infók, beszólások mehetnének az egyéb infókba - hír beküldése meg a login környékére, ne menüpontként...legalábbis szerintem
Regisztrált: 2009 aug 09 v, 23:28
Lakóhely: Nagyatád/Szexárd
Üzenetek: 1
kareszlp írta ...
- a hírek lehetnének mikeshinoda.com ill. linkinpark.com forrásúak, persze fordítás jelleggel...de ha 1 magyar oldal már megelőzött (LPH), akkor átírni a mondatokat, hogy max csak tartalmi egyezés legyen
Megint ugyanott vagyunk... Ha hír, akkor a fordítás legyen teljesen önálló fordítás, ne az LPH-s átirata...ezen mit nem tudsz felfogni? Chester: jó a design. picit bonyolult az oldal, mármint a menü alatti részt kellene picit átszabni, de a design tetszik, hogy egyszerű. Én is hasonlót javasoltam Cenzinek anno, mert a mostani LPH-s sokak videókártyáját megviseli.
Poci írta ...
Megint ugyanott vagyunk... Ha hír, akkor a fordítás legyen teljesen önálló fordítás, ne az LPH-s átirata...ezen mit nem tudsz felfogni?
lényegében én is valami hasonlóra gondoltam, mármint hogy legyen saját dolog a saját infó írással egy kis szabad fogalmazással/fordítással, de igazából mindegy is, nincsen kedvem VELED vitatkozni, nem éri meg
A Thousand Suns skin, de nem evvel a motorral, hanem valami teljesen új (esetleg wordpress is) motorral, mint a linkinpark.com oldalon mivel szerintem már témába illő lenne és fontos a külső/minőség